Što je Samo Rijeka?

Mjesto gdje svakodnevno možete čitati sve vijesti vezane uz NK Rijeka, iz svih izvora!

Kao navijačima i zaljubljenicima u nogomet i Rijeku, koji prate sve uobičajene izvore informacija - od službenih stranica, Novog Lista, Radio Rijeke, stranica Armade, HoćuRi i Forza Fiume Foruma - sinula je ideja o postojanju jednog mjesta na kojem će biti sve to, i još ponešto! Osnovni cilj je olakšati svima koji prate Rijeku da svakog dana najbrže i najjednostavnije dođu do svih novosti o najdražem klubu. Zato nećemo prepisivati članke niti ponavljati već objavljenje informacije, već postavljati linkove na izvorne vijesti, a kada i napišemo nešto svoje, potrudit ćemo se da to bude neka nova informacija ili pogled iz drugačijeg kuta.

Nadamo se da vam se sviđa naš koncept i ovaj jednostavan i pregledan dizajn potpuno podređen sadržaju. Ukoliko primijetite greške na stranici, imate ideje kako ju učiniti još boljom ili želite s nama podijeliti neku informaciju ili mišljenje, pišite nam!

*Ako vam je prikaz same stranice, pozadinskih slika ili fontova nepravilan, vjerojatno koristite stari browser i preporučamo da napravite update.

Kalendar

Potpuni kalendar za navijače Rijeke sa svim natjecateljskim utakmicama, pripremnim utakmicama, ždrijebovima, utakmicama reprezentacije itd. Ispod kalendara se nalaze uputstva kako ga sinkronizirati s mobitelom, računalom ili Googleom kako bi uvijek imali točan raspored na dohvat ruke (satnice utakmica se ažuriraju čim se objave).

iPhone i iPad upute

 1. Uđite u Settings.
 2. Uđite u Mail, Contacts, Calendars.
 3. Odaberite Add Account i zatim Other.
 4. Odaberite Add Subscribed Calendar.
 5. Unesite ovaj URL (https://www.google.com/calendar/ical/samorijekacom%40gmail.com/public/basic.ics) u polje Server i zatim Next .
 6. Unesite odabrano ime kalendara i još jednom Next za kraj.

Google Calendar upute

 1. Kliknite strelicu pored Other calendars i zatim Add by URL.
 2. Unesite ovaj URL (https://www.google.com/calendar/ical/samorijekacom%40gmail.com/public/basic.ics) i kliknite Add Calendar.

Mac upute

 1. Otvorite Calendar aplikaciju
 2. Kopirajte ovaj URL (https://www.google.com/calendar/ical/samorijekacom%40gmail.com/public/basic.ics)
 3. Odaberite File pa New Calendar Subscription.
 4. Unesite kopirani URL i kliknite Subscribe.

Ako ga dodate u iCloud kalendare, automatski će se sinkronizirati sa svim ostalim Apple uređajima koji koriste isti račun.