Što je Samo Rijeka?

Mjesto gdje svakodnevno možete čitati sve vijesti vezane uz NK Rijeka, iz svih izvora!

Kao navijačima i zaljubljenicima u nogomet i Rijeku, koji prate sve uobičajene izvore informacija - od službenih stranica, Novog Lista, Radio Rijeke, stranica Armade, HoćuRi i Forza Fiume Foruma - sinula je ideja o postojanju jednog mjesta na kojem će biti sve to, i još ponešto! Osnovni cilj je olakšati svima koji prate Rijeku da svakog dana najbrže i najjednostavnije dođu do svih novosti o najdražem klubu. Zato nećemo prepisivati članke niti ponavljati već objavljenje informacije, već postavljati linkove na izvorne vijesti, a kada i napišemo nešto svoje, potrudit ćemo se da to bude neka nova informacija ili pogled iz drugačijeg kuta.

Nadamo se da vam se sviđa naš koncept i ovaj jednostavan i pregledan dizajn potpuno podređen sadržaju. Ukoliko primijetite greške na stranici, imate ideje kako ju učiniti još boljom ili želite s nama podijeliti neku informaciju ili mišljenje, pišite nam!

*Ako vam je prikaz same stranice, pozadinskih slika ili fontova nepravilan, vjerojatno koristite stari browser i preporučamo da napravite update.

Archives: video Posts